21 de maig del 2008

Fastfood casolà

Imatge de Oriana Kacicek

Hola, la meva recent estrenada independència, es baralla per la supervivència, però sempre amb una mica d'elegància jeje, però sense perdre el temps tampoc, aquí va el fastfood casolà, que no tot ha de ser menjar porqueria per falta de temps:

-truita de patates 'chips'

-bikini baix en calories

-rollets de pernil i formatge

-amanides-entremès al gust

-torrada gratinada al gust

-la flor de fruita (postres)

Sona bé? ...doncs apa llegiu i proveu les mini-receptes, i ja em direu que tal anat.


truita de patates 'chips':

estris: una paella
ingredients: 1 o 2 ou/s i una bossa de patates 'chips', les que ens agradin més.
procediment: es bat el/s ou/s, es trinxen les patates, segons la quantitat que en volguem, s'evoquen les patates amb l'ou, es remena i es tira a la paella quan l'oli ja és calent, la cocció dependrà dels paladars, és a dir, segons ens agradi, més o menys liquida. Servir i jala ;)

nota: no cal salar si les patates son de les que ja n'hi abunda.


bikini, baix en calories:

estris: torradora i microones
ingredients: pa de motlle, pernil dolç i formatge
procediment: es torren 2 llesques de pa, es posa sal i oli o mantega, segons gustos, esposa un tall de pernil i un de formatge, i es posa al microones mig minut per desfer una mica el formatge i estovar el pa, ha d'anar al microones amb aquella tapa de plàstic, perquè no es ressequi. Servir i jala ;)

nota: baix en calories, perquè al no fregir-lo amb oli a la paella, queda menys greixós.


rollets de pernil i formatge:

estris: paella
ingredients: pernil dolç, formatge, ou i pa ratllat
procediment: es bat l'ou, es preparar el pa ratllat en un plat apart, s'agafa un tall de pernil dolç, s'estén i a sobre es col·loca un tall de formatge, s'enrotlla com un sac de dormir, en fem tants com volguem, el suquem a l'ou batut, i l'arrebossem amb el pa, a la paella d'oli calent i treure quan estigui rossadet. Servir i jala ;)

nota: es pot provar amb altres embotits, al gust, però jo només he provat aquest.


amanides-entremès al gust:

ingredients: enciam de qualsevol tipus, escarola, espinacs, tot el verd que volguem, però cru, pebrot verd i vermell, pastanaga, remolatxa, fruita com pinya, plàtan, taronja, magrana, tonyina, sardines, seitons, blat de moro, fruits secs, ceba, olives, formatges i embotits varis, i segur que vosaltres en teniu algun de preferit i que no he dit.
procediment: posar-ho en una plata o vol, remenar-ho tot o fer figuretes, segons creativitat. Servir i jala ;)


torrada gratinada al gust:

estris: grill-microones o forn
ingredients: pa rodó o xapata, i el que si vulgui farcí, diversos embotits, rodanxes de tomàquet enciam i formatge ratllat per gratinar.
procediment: s'agafa una llesca o dues segons la gana, o sobre la xapata per la meitat, es col·loquen els ingredients al damunt i es plovisqueja de formatge ratllat. Es posa al grill o al forn i a esperar que quedi ben torradet. Servir i jala ;)


la flor de fruita (postres):

ingredients: taronja, plàtan i maduixes
procediment: es pela la taronja i el plàtan, i es talla a rodanxes, es col·loca la taronja omplint el plat fen un cercle, es fa el mateix amb el plàtan per sobre la taronja i començant pel centre, i en el centre es col·loquen quatre maduixes. I llavors es posa sucre i/o un raig de moscatell o vi blanc, segons gustos, o amb nata, o sense res, aconsello uns minuts a la nevera, fresquet queda més bo. Els més llaminers hi poden posar xocolata desfeta, o una bola de gelat de vainilla al centre amb les maduixes. També s'hi poden afegir rodanxes de kiwi entre les de plàtan. Servir i jala ;)


Apa, bon profit!! :b



5 comentaris:

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

d'això.....em dones l'adreça de casa teva que vinc a sopar, o a dinar, o esmorçar, tant se val.

Déjà vie ha dit...

mmmmm aixo te una bona pinta. Quan dius q convides? ;)

[anonymous writer] ha dit...

Jeje ja veig que hauré de fer una festa d'inauguració ;P

Utnoa ha dit...

em sembla bé això de la festa...

[anonymous writer] ha dit...

Jeje doncs t'apunto a la llista, Utnoa!