5 de febrer del 2008

Forats premiats!




Aquest premi ha estat creat per Eseya. Les regles del premi són les següents: Has de triar a 5 blocs que consideris siguin mereixedors d'aquest premi per la seva creativitat, disseny, material interessant i aporti a la comunitat blocaire, sense importar el seu idioma. Cada premi atorgat ha de tenir el nom del seu autor/a i l'enllaç al seu bloc perquè tots ho visitin. Cada premiat ha d'exhibir el premi i col·locar el nom i enllaç al bloc de la persona que ho ha premiat. Premiat i premiador han d'exhibir l'enllaç de 'Arte y pico' perquè tots sàpiguen l'origen d'aquest premi. Exhibir aquestes regles.

Aquest premi em va ser atorgat ahir dia 4 de febrer, justament el dia en què aquests foradets feien 4 mesos de vida, casualitats? Però com un arrogant famós, no vaig poder assistir a la gala d'entrega del guardó, així que públicament demano disculpes.

Sempre es diu que gràcies, però no em mereixo aquest premi, però hipòcritament ens el quedem enlloc de regalar-lo. És molt especial rebre un regal com aquest, ja en siguis més o menys mereixedor, i més si te'l fa una bona amiga, encara és més especial. Gràcies Iruna !!

Així que me'l quedaré, però també el regalaré, i no només perquè ho diguin les regles. Sempre és difícil escollir, així que escolliré entre els que no han estat premiats uns quants dels blocs que em fan caure la baba.

A l'Alepsi, doblement per la seva gran tasca a Relats conjunt i al seus cops amb la vida sempre amb un gran estil.

A la Samain, també doblement, tot és art en els seus blocs amb S de samain i Jo vora el riu Noosfera em vaig asseure a... .

A la Gemminola, per els seus Strawberry fields plens de creativitat.

A l'Anna Tarambana, per els seus sempre agradables dissenys en continua evolució.

I finalment a l'Aiguamarina, que si les seves Gotes d'aigua són de disseny simple, la seves paraules, sempre amaguen art, creativitat i passió, molta passió.

Nota d'última hora: També m'atorga el mateix premi el company Uribetty, que fa que em segueixi creixent l'orgull, per rebre el premi, de mans de qui el rebo. I ara que el tinc espero segui estant a l'alçada.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

ostres! Moltes gràcies! No m'esperava pas una cosa així! Ara he de pensar en els meus 5 nominats!

samain ha dit...

mmm... moltíssimes gràcies! Tot un dilema i una responsabilitat...
una abraçada

iruNa ha dit...

Enhorabona!! Te'l mereixes!! si ves, què he de dir jo, que sóc qui te l'ha regalat?? hahaha
Gaudeix-lo!!
una abraçada!

Anna Tarambana ha dit...

Ei! Moltes gràcies!!! :)))

[anonymous writer] ha dit...

Ja ho veus, Gemminola, més que premiar-te, et dono feina ;)

De res Samain, el tens ben merescut, i jo sé que tu pots amb aquesta responsabilitat i moltes més :D

Moltes gràcies Iruna, m'ha fet molta il·lusió rebre el premi de les teves mans.

El merit de rebre'l ha estat teu Anna Tarambana.

Uribetty ha dit...

Felicitats company!
Salutacions.

Unknown ha dit...

Moltes felicitats! Segueix aixÍ!

[anonymous writer] ha dit...

Moltes gràcies Uribetty i Trillina!! I felicitats per els vostres premis també!!

Alepsi ha dit...

Ains! Gràcies! Jajajajajaja! Quina il·lusió!

Em sap greu no continuar per la meva part amb aquesta adjudicació de premis, però és que... bé, no hi crec. Ai, jo m'entenc, mira, vés que no en faci un post...

Anònim ha dit...

Veig que l'estatueta va voltant i voltant!
Com que s'ha de passar a cinc persones més, com t'ha passat a tu, és normal que també el rebis de dues bandes! Enhorabona!
A mi també me l'ha encolomat la Trillina, però no vaig tenir gaires ganes de continuar amb la xorrada... tot i que, què coi, un premi és un premi!
Així que, en lloc de donar-ne cinc més només el vaig enviar a una persona. Aquests d'Arte y pico es van quedar descansats amb el premi/meme aquest... i mira que es hortera la figureta...

[anonymous writer] ha dit...

Alepsi, no té donat aquest premi perquè em donis les gràcies o segueixis el joc, te l'he atorgat perquè crec que te'l mereixes. Un petonet.

Jeje company Eudald, la veritat és que té tela la figureta :D